Groep 8 is in veel opzichten een bijzonder jaar?€?

Er staat behoorlijk wat te gebeuren, zoals de Cito-toets, de voorbereidingen voor de middelbare school en misschien ga je op schoolkamp en wordt er druk gerepeteerd voor de musical. Na een periode van 8 schooljaren met de vertrouwde klasgenootjes, mag je natuurlijk geen enkel fuif missen. Ook jouw (of jullie) eigen fuif moet onvergetelijk zijn! Harba Lorifa snapt dat en denkt graag met je mee om er een geweldig feest van te maken.

Harba Lorifa beschikt over een paar zalen die geheel naar wens ingericht kunnen worden. Dat kan eventueel ook met discolicht en muziekinstallatie, waarop je een laptop met jouw favoriete nummers aan kunt sluiten.

Zaalhuur

€ 75,00

Licht & geluid

€ 50,00

 

Aankleding
De zaal kan voorafgaand aan het fuif door jouzelf worden aangekleed. Wij zien dan wel toe op de brandveiligheid. Zo controleren wij bijvoorbeeld of er geen slingers of ander materiaal vlakbij warme lampen hangen.

Hapjes & Drankjes

Voor een fuif werken wij met een stockvoorraad. Dat wil zeggen dat wij de dranken gekoeld voor je klaarzetten in de zaal. Na afloop kijken we wat er gebruikt is en dat brengen we in rekening.

Frisdrank groot – 1,5 liter     € 6,00
Huisgemaakte ranja, 1 liter  € 4,50

Voor € 1,25 per kind zorgen wij voor een ronde bitterballen of bittergarnituur en voldoende schalen met chips, nootjes en zoute stengels. Deze worden in de loop van de avond een keer aangevuld. Voor een extra ronde bitterballen of -garnituur berekenen wij € 0,40 per kind.